Hae oppilaspaikkaa

Oppilaspaikkaa Lohjanseudun kuvataidekouluun haetaan sähköisellä lomakkeella Eepoksessa. Eepos-portaalissa voit ilmoittautua kursseille ja retkille sekä täyttää kuviksen muitakin sähköisiä lomakkeita.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut sisältävät työskentelymateriaalit.

Varhaisiän taidekasvatus
4–6 vuotiaat

60 min viikossa
Lukukausimaksu 155 €

Taide 1, 2 ja 3
7–9 vuotiaat

90 min viikossa
Lukukausimaksu 190 €

Periodit A ja B

sekä Paja- ja Ateljeeopinnot
alkaen 12 vuotiaat

135 min viikossa
Lukukausimaksu 220 €

Mikäli oppilas haluaa peruuttaa oppilaspaikan, on peruutus tehtävä kirjallisesti (tai sähköpostilla) toimistoon lukukauden ensimmäisellä viikolla.

Oppilaalta peritään puolet lukukausimaksusta, kun oppilas on osallistunut tai hänellä on ollut mahdollisuus osallistua neljälle oppitunnille ennen oppilaspaikan peruuttamista.

Oppilas, joka hyväksytään oppilaaksi lukukauden puolenvälin jälkeen, maksaa puolet lukukausimaksusta.

Kirjaamismaksu 10 € veloitetaan uusilta oppilaita yhden kerran ensimmäisen lukukausimaksun yhteydessä.

Sisaralennus on 10 €/oppilas jokaiselta seuraavalta sisarelta.

Yhden kerran kokeilumahdollisuus ilman veloitusta.

Välivuosi

Välivuotta haetaan täyttämällä sähköinen lomake Eepoksessa. Kuvataidekoulusta ilmoitetaan sähköpostitse kun anomus on käsitelty.

Vapaaoppilaspaikat

Kuvataidekoulun johtokunta myöntää anomuksesta vuosittain muutamia vapaaoppilaspaikkoja tai alennuksia lukukausimaksuihin. Vapaaoppilaspaikat rahoitetaan erilaisilla avustuksilla ja lahjoituksilla. Vapaaoppilaspaikkaa voi hakea yhdelle lukukaudelle kerrallaan ja hakemus on tehtävä syyskuun loppuun mennessä. Hakemus on voimassa siis yhden vuoden ja seuraavalle vuodelle on vapaaoppilaspaikkaa haettava uudelleen. Hakemuksia käsitellään vain kerran vuodessa. Täytetty lomake palautetaan kuvataidekoulun toimistoon osoitteeseen:
Lohjanseudun kuvataidekoulu, Kirkkokatu 6, 08100 Lohja tai s-postilla: toimisto@lohjanseudunkuvataidekoulu.fi