Vanhempainilta ja varautuminen sähkökatkoksiin

Vanhempainilta

Pitkän tauon jälkeen pidämme vanhempainillan maanantaina 6.2.2023 klo 18–19
Laurentius-talossa, Taidesiivessä luokassa 2065.

Pääsemme vihdoin yhdessä keskustelemaan kuvataidekoulun toiminnasta ja kuulemaan myös teidän ajatuksianne ja toiveitanne.

Varautuminen sähkökatkoksiin

Energiavirasto, kantaverkkoyhtiö Fingrid ja paikallinen sähkönjakeluyhtiö Caruna ovat varoittaneet mahdollisista sähkönjakelukatkoista kuluvana talvena.

Kaupungin tiedotteen mukaan mahdolliset suunnitellut sähkökatkot ovat alueellisia ja kestävät arvioidusti 2 tuntia kerrallaan. Ne tulevat todennäköisesti ajoittumaan aamuun, iltapäivään tai myöhäiseen iltaan. Jos vain mahdollista, sähkökatkoista tiedotetaan mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Sähkökatkoista seuraa mm. valojen ja ilmastoinnin sammuminen, hissien pysähtyminen sekä lämmityksen lakkaaminen. Lohjan vesihuolto ohjeistaa, että sähkökatkojen aikana vettä ei saisi laskea viemäriin. Vesihanojen käyttöä ja wc:n vetämistä tulee katkojen aikana välttää.

Jos sähkökatko sattuu kuvataidekoulun tuntien aikana, meneillään olevat tunnit pidetään, mutta uusia tunteja ei edellä mainituista syistä aloiteta. Pyrimme tiedottamaan mahdollisesta sähkökatkoksesta koteihin mahdollisimman nopeasti. Opettajat keskustelevat oppilaiden kanssa miten toimitaan, jos mahdollinen sähkökatos tulee kesken opetuksen. Ennen tuntien alkamista suosittelemme myös seuraamaan tilannetta esim. Lohjan kaupungin verkkosivuilta www.lohja.fi

Kevätlukukauden lukukausimaksut

Lukukausimaksut lähetään huoltajille helmikuun toisella viikolla sähköpostitse, lähettäjänä viestissä on Eepospostitus. Tarkistattehan, etteivät laskut mene roskapostiin.

Sinua ehkä kiinnostaa myös