Tule talvilomalla taiteilemaan

Talvilomalla 20.-24.2. eli viikolla 8 ei pidetä normaaleja tunteja, mutta kuvataidekoulu järjestää taidepajapäivät, joille voivat kaikki halukkaat osallistua. Kurssin hinta on 30 €/oppilas/päivä. Jokaiselle pajapäivälle mahtuu 12 oppilasta, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pajapäiville ilmoittaudutaan Eepoksessa.

Maanantaina 20.2. klo 11–14.30 Värihyrrä
Tarjolla värioppia värilaboratorion tapaan sekä maalaamista maalaustelineillä yhdessä ja erikseen.

Tiistainta 21.2. klo 11–14.30 Sormet saveen
Muotoilemme savesta yhden käyttöesineen sekä eläinveistoksen.

Keskiviikkona 22.2.2023 klo 11–14.30 Matkataan sekatekniikoilla eläintarhaan
Muistoksi vierailusta taiteilemme työn piirtäen, maalaten ja liimaten.

• taidepajapäiville voivat ilmoittautua 7-12- vuotiaat joko yhteen tai kaikkiin päiviin
  • ryhmiin mahtuu mukaan 12 taiteilijaa per päivä ilmoittautumisjärjestyksessä
  • taidepäivät toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan osallistujaa/päivä

Kurssilla on ohjaajan lisäksi apuohjaaja, joka auttaa käytännön järjestelyissä mm. välinehuollossa ja evästauolla.

Tervetuloa taiteilemaan

Sinua ehkä kiinnostaa myös