Kurssit ja leirit

Kuvataidekoulu järjestää kurssi- ja leiritoimintaa normaalien viikkotuntien lisäksi.

Kuvismuskari

Kuvismuskarissa yhdistyy varhaisiän kuvataide- ja musiikkiopetus. Opetuksen tavoitteena on kannustaa lasta tutustumaan monipuolisesti taiteen maailmaan. Aiheita ja ilmiöitä lähestytään musiikin ja kuvataiteen keinoin, niiden täydentäessä toisiaan.

Kokonaisvaltainen ja elämyksellinen kuvismuskari on tarkoitettu herättämään uteliaisuutta ilon ja oman tekemisen kautta – kuvismuskarissa lauletaan, leikitään, soitetaan, kuunnellaan, katsotaan, koetaan, piirretään, maalataan, muovataan…

Ryhmä on suunnattu 5-6 vuotiaille lapsille ja tunnin kesto on 60min. Ryhmä kokoontuu torstaisin Laurentius-talon Taidesiivessä tai musiikkiopiston muskariluokassa klo 13.45-14.45 Lukukausi sisältää 14 opetuskertaa, lukukausimaksu on 155€

Opetuksesta vastaavat Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston ja Lohjanseudun kuvataidekoulun opettajat yhdessä.

Kuvismuskariin ilmoittaudutaan Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston sivujen kautta:  lumo.eepos.fi

Taidetunnit

Kuvataidekoulu tekee yhteistyötä Lohjan alueen esikoulujen kanssa.

Yhteistyö varhaiskasvatuksen kanssa alkoi lukuvuonna 2010-11 pilotin muodossa. Siitä alkaen kuvataidekoululla on vieraillut taidetunnilla vuosittain 400-600 esikoululaista. eskART on osa Lohjan kaupungin kulttuuripolku-toimintaa. eskARTin tavoitteena on tarjota elämyksellinen taidetunti esikoululaisille kuvataidekoulun oppimisympäristössä taideopettajan johdolla.